BROODJESZAAK BELLA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 374 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeszaak Bella. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 20:43 De tijdsindicatie van de Turkse pizzas met kip gaf 45 min aan. We hadden de bestelling met 20 min. Heerlijke Turkse pizza met alle wensen vervuld. Gloeiend heet en heerlijk verse groente erop. Een aanrader!
19 mei 2024 om 20:08 Deze snackbar heeft een vrij groot bezorgg, dus zorg ervoor dat je niet ver van hen vandaan woont. We ontvingen de pizza, waarvan de helft aan de bovenkant van de doos was geplakt. De transittijd zo lang was (ongeveer 1,30 min), was het brood v
14 mei 2024 om 18:51 We hadden een bestelling met een kinderpizza, kipdoner schotel, grote kapsalon met extra vlees en een kleine kapsalon met extra vlees. We misten helaas de patat bij de doner schotel en het extra vlees was ver te zoeken. Erg jammer. Eten was lekker
4 mei 2024 om 22:28 Lekker en vriendelijk en snel bezorgd! Aanrader!
27 apr 2024 om 21:05 Prima en lekker op tijd
27 apr 2024 om 20:53 Altijd snel, goed warm en vriendelijke bezorging
20 apr 2024 om 19:44 Keam precies op tijd
19 apr 2024 om 23:11 Geen Extra kaas en geen pittig was.
7 apr 2024 om 20:52 Heerlijke maaltijd.
29 mrt 2024 om 21:38 lekkere broodjes en op tijd geleverd, goed warm
22 mrt 2024 om 19:42 Heerlijke Turkse pizza en loeiheet bezorgd
8 mrt 2024 om 9:42 Eten was van goede kwaliteit! Proefde gelijk dat het vers was. Alleen de patat van de kapsalon proefde alsof het nog niet helemaal doorbakken was.