CAFETARIA & BROODJESZAAK LOPIK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria & Broodjeszaak Lopik. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 20:22 Toppie!
29 sep 2022 om 20:20 Het was smullen..
28 sep 2022 om 22:46 Bestel bewust 2 x apart 'n kapsalon en zet bij de ÉÉN dat hij zonder kaas moet en ik krijg er 2 zonder kaas. Zat geen Sambal op en echt minimaal knoflooksaus dus het was een bak met taaie patat, droog vlees en sla en ze waren er een kwartier te vroeg
24 sep 2022 om 18:09 Goed en lekker zowel de pasta als de pizza waren heerlijk
22 sep 2022 om 11:51 Supertje dodelijk gast!
22 sep 2022 om 6:18 Snacks waren goed . Patat zat veelste veel zout op . Deze hebben we weg gegooit
18 sep 2022 om 20:32 Meerdere keren besteld, en altijd lekker en op tijd
11 sep 2022 om 20:08 Komen veel te vroeg het eten bezorgen. Bestellingen gaan goed tot je meer dan 3 dingen besteld. Dan lijken ze maar wat te doen, je krijgt totaal niet wat je hebt besteld.
9 sep 2022 om 20:39 Er zat een stuk plastic in de kapsalon zonder kaas en de patat is niet geleverd. Niet zo best dus helaas
5 sep 2022 om 7:23 Snel bezorgd en eten goed !
2 sep 2022 om 19:42 Bestelling was weer niet compleet, zit nu al 1,5 uur te wachten op friet mn vlees is al koud
27 aug 2022 om 20:50 Jammer dat we dingen verkeerd kregen en de sausjes helemaal niet... Dat is zeker heel jammer want de rest smaakte heerlijk